• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Informasjon

Skjemautfylling

Støtte til fritidsaktiviteter

Informasjon

Økonomisk støtte til fritidsaktiviteter er en behovsprøvd ordning som gir økonomisk støtte til deltakeravgift, utstyr og/eller reiser, cup`er, leirer m.m. for barn og unge i alderen 5 – 24 år, og som bor i Halden kommune. 

Tilbudet er til barn, unge og familier som av ulike årsaker trenger økonomisk støtte for at barnet/ ungdommen kan delta på én organisert fritidsaktivitet.
Den økonomiske støtten kan benyttes til deltakeravgift i én fast, organisert fritidsaktivitet. Det betyr at støtten kan benyttes til å betale f.eks. medlemskontingent, treningsavgift og andre deltakeravgifter. Den økonomiske støtten kan også benyttes til reiser, cuper, leir eller utstyr til fritidsaktiviteten.

Økonomisk støtte er behovsprøvd. Det betyr at ordningen ikke er for alle, men for dem som treng hjelp til å betale for aktiviteten til barn/ ungdom.

Økonomisk støtte til fritidsaktiviteter er ikke en rett, men et tilbud slik at barn/ungdom kan delta i én organisert fritidsaktivitet uavhengig av foreldrene sin inntekt og livssituasjon.

Om du mener at barnet ditt trenger økonomisk støtte til en fritidsaktivitet eller at du selv trenger økonomisk støtte, ber vi om at du svarer på spørsmålene i dette skjema og sender en forespørsel til kommunen. Kommunen vil behandle forespørselen så raskt som mulig.


Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader